Meet our partners!

We hebben dit prachtige receptenboekje natuurlijk ook te danken aan onze partners. Ik (Soraya Omtzigt) en de chef-kok van CIRCL, genaamd Rudolf Brand, hebben zelf de recepten ontwikkeld en uitgewerkt. Ook hadden we dit resultaat nooit kunnen behalen zonder de ondersteuning van Young Impact en ABN AMRO. Daarnaast hebben we enorm veel hulp gehad van de overige leden van het “THE VEGGIE WEEK” team en CIRCL. Ten slotte willen we extra credits geven aan Ester van der Wal, Maartje Bezemer, Sam Dekker, Madelon Bernardy, Marjolein de Raad, Judith Haar, Tess Oostwouder, John Voermans (fotograaf), en Egidio Bundel.

Veggie Week team

Young Impact

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf.

Wij verbinden ze. Laten ze elkaar inspireren.
Het ene verhaal is de inspiratie voor een volgend verhaal.

Samen zetten we iets in beweging, samen maken we positieve impact. Stap voor stap. Verhaal voor verhaal.
Grote impact start met een kleine beweging. Het enige wat ze nodig hebben is een vonk, dat kleine beetje energie dat ambitie en talent in beweging zet.
Wij zijn die vonk, we start something. Wij zijn Young Impact.

ABN AMRO

Wij verbinden ons graag aan de gamechangers van onze maatschappij: personen, clubs, instellingen en organisaties die impact maken, op de planeet of de mensen die erop rondwandelen. Daarom hebben we sinds 2019 een partnership met Young Impact.

We hebben Soraya en Ester leren kennen als twee bevlogen meiden, die het in zich hebben om anderen te inspireren. Daarom, ontzettend mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan dit digitale receptenboek. .

CIRCL

Circl is een ontmoetingsplek voor iedereen: medewerkers van ABN AMRO, buurtbewoners, start-ups en onderwijsinstellingen. Een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Andere grondstoffen – van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen – kunnen in de toekomst worden hergebruikt. Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen. Groot denken door klein te beginnen.

We hebben dit prachtige receptenboekje natuurlijk ook te danken aan onze partners. Ik (Soraya Omtzigt) en de chef-kok van CIRCL, genaamd Rudolf Brand, hebben zelf de recepten ontwikkeld en uitgewerkt. Ook hadden we dit resultaat nooit kunnen behalen zonder de ondersteuning van Young Impact en ABN AMRO. Daarnaast hebben we enorm veel hulp gehad van de overige leden van het “THE VEGGIE WEEK” team en CIRCL. Ten slotte willen we extra credits geven aan Ester van der Wal, Maartje Bezemer, Sam Dekker, Madelon Bernardy, Marjolein de Raad, Judith Haar, Tess Oostwouder, John Voermans (fotograaf), en Egidio Bundel